Principiile activitatii noastre stomatologice

In practica stomatologica fiecare pacient este foarte important. Pentru fiecare problema dentara avem in vedere alegerea unor solutii de tratament sigure si de lunga durata bazate pe materiale care respecta standardele internationale de calitate si pe preturi rezonabile. Astfel principiile care stau la baza activitatii noastre profesionale sunt:

Solutii de tratament personalizate sigure si de durata

Garantie pentru fiecare lucrare dentara efectuata

Confort – anestezie atraumatica pentru fiecare interventie

 Interventii de implantologie care respecta standardele internationale

Costuri rezonabile. Oferim un raport pret/calitate excelent.

Verificarea lucrarilor – igienizare profesionala gratuita anuala

Dr. Bogdan Calenic, Medic Stomatolog, Competenta Implantologie

Sunt medic stomatolog cu o experienta clinica si de cercetare de 10 ani. Consider ca succesul unui tratament stomatologic trebuie sustinut printr-o baza teoretica solida obtinuta printr-un contact permanent cu noutatile din cercetarea in domeniul stomatologiei. Am absolvit Facultatea de Medicina Dentara, UMF Carol Davila, Bucuresti, mi-am obtinut doctoratul in cadrul Departamentului de Sanatate Orala, Nippon Dental University, Tokio, Japonia si continui activitatea didactica si de cercetare in medicina dentara ca Lector Universitar in cadrul Facultatii de Medicina Dentara, UMF Carol Davila. Sunt membru al: American Academy of Implant Dentistry si International Association for Dental Research. O lista completa a publicatiilor stiintifice in medicina dentara si implantologie poate fi gasita aici.

Doctor in Stiinte Medicale, Nippon Dental University, Japonia

Lector Universitar, Facultatea Medicina Dentara, UMF Carol Davila

Fulbright Scholar, Louisiana State University, SUA

Dr. Andreea Savenco, Medic Stomatolog

Estetica Dentara

Sunt medic stomatolog cu practica axata pe estetica dentara. Am absolvit Facultatea de Medicina Dentara din cadrul UMF Carol Davila, Bucuresti, particip constant la congrese/cursuri teoretice si practice pe teme de estetica dentara si stomatologie generala – ultimul curs absolvit: “Formă, culoare, volum”, Bucuresti, Mai 2017. Complementar sunt implicata in activitati de voluntariat cu focus pe medicina dentara – ultima actiune de voluntariat fiind un stagiu de o luna la la Spitalul de Stomatologie din Phnom Pehn, Cambodgia.

Gina Dan, Asistent Medical Implantologie

Sunt asistent medical cu experienta extensiva in asistarea medicului in interventii de implantologie orala. Am absolvit Facultatea de Moase si Asistente Medicale, UMF Carol Davila, Bucuresti.

drcalenic.ro
drcalenic.ro
drcalenic.ro
drcalenic.ro
FACETI O PROGRAMARE: 0755.044.047
Suna Acum
Locatie