Implant Dentar: Care sunt avantajele unui implant dentar

Implantul dentar reprezintă la ora actuală alegerea cea mai potrivită pentru restaurarea dinţilor pierduţi. Lucrările dentare pe implant au cateva caracteristici care le fac net superioare celorlalte variante cum ar fi lucrările pe dinţi naturali sau proteze mobile.

Conţinut

Dinţii naturati rămân intacţi - Lucrările pe implant se fac fără ca dinţii naturali să fie frezaţi. În acelaşi timp implanturile preiau o parte din sarcina masticatorie reducând la minim forţele ce acţionează pe dinţii naturali.

Estetica şi funcţionalitate excelentă - Lucrările pe implant arată, se simt şi funcţionează similar cu dinţii naturali. Studiile arată că restaurările pe implant îmbunătăţesc semnificativ felul în care arătăm, masticaţia alimentelor, felul în care vorbim precum şi sănătatea orală generală. Prezenţa lucrărilor fixe şi sigure pe implant înseamnă şi încredere în sine îmbunătăţită.

Rată de succes excelentă - Atunci când sunt inserate printr-o tehnică corectă şi când sunt igienizate riguros, rata de succes la 10 ani a unui implant dentar este de 95 - 97%.

Garanţie pe termen lung - La ora actuală implanturile dentare sunt cea mai bună soluţie stomatologică pe termen lung. O lucrare pe implant are o durată de viaţă între 10 şi 30 de ani prin comparaţie cu punţile dentare pe dinţi naturali unde durata medie este de 7 - 10 ani.

Avantajos finaciar - Implanturile dentare reprezintă alegerea cea mai avantajoasă din punct de vedere financiar pe termen lung. Explicaţia stă în faptul că rata de succes şi durata de viaţă a unui implant este mai mare comparativ cu cea a altor lucrări stomatologice (punţi pe dinţi naturali, proteze mobile).
 

Etichete
avantaje implant,
consult,
costuri implant,
implant dentar
Categorii
Implantopedia
Ultima modificare
19 Februarie 2022