Ofertă implant dentar

*Ofertă valabilă până la data de 31 Mai 2024

450€300€

Despre Dr. Bogdan Calenic

Sunt medic stomatolog cu competențe în implantologie și o experiență clinică de 10 ani.

Sunt doctor în științe medicale la Nippon Dental University, Japonia; Lector Universitar în cadrul Facultății de Medicină Dentară, UMF Carol Davila și Fulbright Scholar în cadrul Lousiana State University, SUA.

 

Vezi toată echipa

Image
Dr. Bogdan Calenic

Implantologie în Clinica Dr. Calenic

Image
Implant dentar invizibil

Tratamentele pe implanturi reprezintă punctul central al activității noastre profesionale. Acordăm fiecărui pacient și lucrare dentară atenție maximă oferind:

  • Tehnici de implantologie corelate cu standardele internaționale
  • Costuri accesibile
  • Rată de succes excelentă
  • Garanție pe termen lung

Consult de Specialitate 2-5 zile

Image
Etapele implantului dentar

Este pasul la finalul căruia putem răspunde la întrebările dumneavoastră: ” Care este soluția de tratament?”, “Care sunt costurile?“, “Cât durează?”
Răspunsul la aceste întrebări se poate face după analiza în detaliu a radiografiilor sau tomografiilor dentare, a situației clinice și a stării de sănătate generală. Pe baza acestor elemente putem decide: care este tipul de implant dentar necesar; de câte implanturi este nevoie; unde trebuie inserate acestea la nivelul osului; care este felul în care muscați; care este calitatea osului maxilar sau mandibular. Toate acestea ne permit realizarea unei intervenții sigure, nedureroase și cu rezultate bune în timp. Tot în această ședință se stabilește și ce lucrare protetică este necesară: integral zirconiu, zirconiu și ceramică sau metalo-ceramică.

Inserarea Implantului până la 4 luni

Acest pas presupune o intervenție mini-chirurgicală, nedureroasă prin care inserăm implantul la nivelul osului. Contrar eventualelor temeri ale pacienților, realitatea este că nu veți avea nicio sensibilitate în timpul intervenției. Totodată procedura durează relativ puțin (aproximativ 1 oră) și disconfortul este minim după intervenție. Prin comparație inserarea unui implant este mai simplă decât o extracție dentară.

Realizarea Coroanelor

După perioada de integrare osoasă în implantul dentar se atașează coroana dentară. Aceasta poate fi confecționată din diferite materiale în funcție de zona care se reface. Coroanele și punțile dentare se pot efectua din zirconiu integral, zirconiu și ceramică sau metalo-ceramică. Toate lucrările efectuate în clinica noastră se realizează în colaborare cu un laborator dentar de top (Dr Fischer).

Image
Înainte şi după implant

Fig. Îmbunătăţiri aduse danturii prin intermediul implanturilor