Oferta implant dentar


Despre Dr. Calenic

 

Sunt medic stomatolog cu competente in implantologie si o experienta clinica de 10 ani. Sunt doctor in stiinte medicale la Nippon Dental University, Japonia; Lector Universitar in cadrul Facultatii de Medicina Dentara, UMF Carol Davila si Fulbright Scholar in cadrul Lousiana State University, SUA. Pentru informatii detaliate despre activitatea profesionala apasati Despre Clinica Dr. Calenic.

Implantologie in Clinica Dr. Calenic

Tratamentele pe implanturi reprezinta punctul central al activitatii noastre profesionale. Acordam fiecarui pacient si lucrare dentara atentie maxima oferind:

  • Tehnici de implantologie corelate cu standardele internationale
  • Costuri accesibile
  • Rata de succes excelenta
  • Garantie pe termen lung

De ce facem aceasta oferta? Implanturile dentare reprezinta standardul maxim de calitate in stomatologia moderna. Pentru majoritatea pacientilor principala problema in alegerea acestei solutii de tratament este costul ridicat. De aceea ne propunem ca pentru o perioada limitata sa oferim tratamente pe implant la preturi rezonabile.

Ce tipuri de implanturi folosim? In clinica noastra alegem sa oferim implanturi dentare care respecta standardele internationale de calitate. Implanturile folosite provin de la un producator certificat de legislatia medicala europeana, cu experienta solida in cercetarea in implantologie: AlphaBio.

Se ofera garantie? Da. Pentru toate lucrarile din oferta de implant dentar pe care le efectuam acordam garantie. In conditii optime implanturile au o rata de succes de peste 95% si o durata de viata de zeci de ani.

Cat costa coroana dentara pe implant? Realizam doua tipuri de coroane dentare pe implant: Zirconiu-Ceramica integral fizionomica – 800 Lei si Metalo-Ceramica integral fizionomica – 650 Lei.

Exista costuri in plus? Nu. Preturile detaliate mai sus acopera toata procedura. Consultul de specialitate, anestezia, bonturile de vindecare si daca este nevoie extractiile sunt gratuite.

Nu sunt din Bucuresti; se poate face un cost estimativ pe baza radiografiilor? Da. Pacientii care nu locuiesc in Bucuresti sau in Romania ne pot contacta pe telefon sau email si trimite o radiografie pe baza careia putem face o prima analiza si un cost estimativ.

Pentru informatii detaliate despre etapele tratamentului, avantajele implanturilor dentare, durata de viata si rata de succes a acestora acesati Implant Dentar

ÎNCHIDE gina-300x298

Dr. Bogdan Calenic

MEDIC STOMATOLOG

Programare Online 0755 044 047