*Ofertă valabilă până la data de 30 Iunie 2021

Implantologie în Clinica Dr. Calenic

Tratamentele pe implanturi reprezintă punctul central al activității noastre profesionale. Acordăm fiecărui pacient și lucrare dentară atenție maximă oferind:

 • Tehnici de implantologie corelate cu standardele internaționale
 • Costuri accesibile
 • Rată de succes excelentă
 • Garanție pe termen lung

Etapele implantului dentar

PASUL 1 Consult de Specialitate 2-5 zile

Este pasul la finalul caruia putem raspunde la intrebarile dumneavoastra: ” Care este solutia de tratament?”, “Care sunt costurile?“, “Cat dureaza?”
Raspunsul la aceste intrebari se poate face dupa analiza in detaliu a radiografiilor sau tomografiilor dentare, a situatiei clinice si a starii de sanatate generala. Pe baza acestor elemente putem decide: care este tipul de implant dentar necesar; de cate implanturi este nevoie; unde trebuie inserate acestea la nivelul osului; care este felul in care muscati; care este calitatea osului maxilar sau mandibular. Toate aceastea ne permit realizarea unei interventii sigure, nedureroase si cu rezultate bune in timp. Tot in aceasta sedinta se stabileste si ce lucrare protetica este necesara: integral zirconiu, zirconiu si ceramica sau metalo-ceramica.

PASUL 2 Inserarea Implantului până la 4 luni

Acest pas presupune o inverventie mini-chirurgicala, nedureroasa prin care inseram implantul la nivelul osului. Contrar eventualelor temeri ale pacientilor, realitatea este ca nu veti avea nicio sensibilitate in timpul interventiei. Totodata procedura dureaza relativ putin (aproximativ 1 ora)  si disconfortul este minim dupa interventie. Prin comparatie inserarea unui implant este mai simpla decat o extractie dentara.

PASUL 3Realizarea Coroanelor

Dupa perioada de integrare osoasa in implantul dentar se ataseaza coroana dentara. Aceasta poate fi confectionata din diferite materiale in functie de zona care se reface. Coroanele si puntile dentare se pot efectua din zirconiu integral, zicorniu si ceramica sau metalo-ceramica. Toate lucrarile efectuate in clinica noastra se realizeaza in colaborare cu un laborator dentar de top ( Dr Fischer).

Despre Dr. Calenic

Sunt medic stomatolog cu competențe în implantologie și o experiență clinică de 10 ani.

Sunt doctor în științe medicale la Nippon Dental University, Japonia; Lector Universitar în cadrul Facultății de Medicină Dentară, UMF Carol Davila și Fulbright Scholar în cadrul Lousiana State University, SUA.

Pentru informații detaliate despre activitatea profesională apăsați Despre Clinica Dr. Calenic.

De ce facem această ofertă pentru implanturi dentare? Deoarece acestea reprezintă standardul maxim de calitate în stomatologia modernă. Pentru majoritatea pacienților principala problemă în alegerea acestei soluții de tratament este costul ridicat. De aceea ne propunem ca pentru o perioada limitată să oferim tratamente pe implant la prețuri rezonabile.

Ce tipuri de implanturi folosim? În clinica noastră alegem să oferim implanturi dentare care respectă standardele internaționale de calitate. Implanturile folosite provin de la un producător certificat de legislația medicală europeană, cu experiență solidă în cercetarea în implantologie: AlphaBio.

Se oferă garanție? Da. Pentru toate lucrările din oferta de implant dentar pe care le efectuăm acordăm garanție. În condiții optime implanturile au o rată de succes de peste 95% și o durata de viață de zeci de ani.

Cât costă coroana dentară pe implant? Realizăm două tipuri de coroane dentare pe implant: Zirconiu-Ceramică integral fizionomică – 800 Lei și Metalo-Ceramică integral fizionomică – 650 Lei.

Există costuri în plus? Nu. Prețurile detaliate mai sus acoperă toată procedura. Consultul de specialitate, anestezia, bonturile de vindecare și dacă este nevoie extracțiile sunt gratuite.

Nu sunt din București; se poate face un cost estimativ pe baza radiografiilor? Da. Pacienții care nu locuiesc în București sau în România ne pot contacta pe telefon sau email și trimite o radiografie pe baza căreia putem face o prima analiză și un cost estimativ.

Pentru informații detaliate despre etapele tratamentului, avantajele implanturilor dentare, durata de viață și rată de succes a acestora acesați Implant Dentar

Ofertă 400 Euro 250 Euro valabilă până pe 30 Iunie.

Oferta implanturi dentare

Un dinte lipsă?

De câte implanturi este nevoie?

În acest caz este bineînțeles suficientă inserarea unui singur implant.

Costuri:

Pentru un singur dinte absent costurile sunt de 250 EUR pentru implanturile AlphaBio și aproximativ 150 EUR pentru coroana dentară.

Beneficii:

 • Arată, se simt și funcționează similar cu dinții naturali.
 • Rată de succes excelentă (95%) și garanție pe termen lung (peste 10 ani).
 • Dinții naturali rămân intacți.

Mai mulți dinți lipsă?

De câte implanturi este nevoie?

În general sunt necesare mai puține implanturi decât numărul de dinți absenți.

Costuri:

Pentru 3 dinți absenți este nevoie de 2 implanturi dentare – costul total este de 900 EUR punte + implanturi

Pentru 5 dinți sunt necesare 3 implanturi – costul total este de 1300 EUR.

Beneficii:

 • Rata de succes excelentă și garanție pe termen lung.
 • Singura soluție fixă în cazurile în care nu mai există dinți în zona posterioară.
 • Masticație, fonație și fizionomie îmbunătățită.

Toți dinții lipsă?

De câte implanturi este nevoie?

4-6 implanturi pentru lucrări fixe și 4 implanturi pentru proteze mobile pe implant.

Costuri:

În cazul lucrărilor fixe pe 4-6 implanturi se restaurează 10-12 dinți cu costuri totale de 3000 EUR punte + implanturi .

Pentru protezele semi-mobile pe implant costul total este de 1500 EUR.

Beneficii:

 • Durată de viață lungă, rată de succes foarte bună.
 • Încredere în sine îmbunătățită.
 • Sănătate orală restaurată.
 • Masticație similară cu dinții naturali.

Avantajele implantului dentar

Implantul dentar reprezinta la ora actuala alegerea cea mai potrivita pentru restaurarea dintilor pierduti. Lucrarile dentare pe implant au cateva caracteristici care le fac net superioare celorlalte variante cum ar fi lucrarile pe dinti naturali sau proteze mobile.

Dinții naturali rămân intacți 

Lucrarile pe implant se fac fara ca dintii naturali sa fie frezati. In acelasi timp implanturile preiau o parte din sarcina masticatorie reducand la minim fortele ce actioneaza pe dintii naturali.

Estetică și funcționalitate excelentă

Lucrarile pe implant arata, se simt si functioneaza similar cu dintii naturali. Studiile arata ca restaurarile pe implant imbunatatesc semnificativ felul in care aratam, masticatia alimentelor, felul in care vorbim precum si sanatatea orala generala.

Rată de succes
excelentă

Atunci cand sunt inserate printr-o tehnica corecta si cand sunt igienizate riguros rata de succes la 10 ani a unui implant dentar este de 95-97%.

Proteze mobile

Lucrarile pe implant se fac fara ca dintii naturali sa fie frezati. In acelasi timp implanturile preiau o parte din sarcina masticatorie reducand la minim fortele ce actioneaza pe dintii naturali.

Garanție pe termen lung

La ora actuala implanturile dentare sunt cea mai buna solutie stomatologica pe termen lung.  O lucrare pe implant are o durata de viata intre 10-30 de ani prin comparatie cu puntile dentare pe dinti naturali unde durata medie este de 7-10 ani.

Avantajos finaciar

Implanturile dentare reprezinta alegerea cea mai avantajoasa din punct de vedere financiar pe termen lung. Expicatia sta in faptul ca rata de succes si durata de viata a unui implant este mai mare comparativ cu cea a altor lucrari stomatologice (punti pe dinti naturali, proteze mobile).

Vreau să fiu apelat

ÎNCHIDE gina-300x298

Dr. Bogdan Calenic

MEDIC STOMATOLOG

Programare Online 0755 044 047