*Ofertă valabilă până la data de 30 ianuarie 2022

Implantologie în Clinica Dr. Calenic

Tratamentele pe implanturi reprezintă punctul central al activității noastre profesionale. Acordăm fiecărui pacient și lucrare dentară atenție maximă oferind:

 • Tehnici de implantologie corelate cu standardele internaționale
 • Costuri accesibile
 • Rată de succes excelentă
 • Garanție pe termen lung

Etapele implantului dentar

PASUL 1 Consult de Specialitate 2-5 zile

Este pasul la finalul căruia putem răspunde la întrebările dumneavoastră: ” Care este soluția de tratament?”, “Care sunt costurile?“, “Cât durează?”
Răspunsul la aceste întrebări se poate face după analiza în detaliu a radiografiilor sau tomografiilor dentare, a situației clinice și a stării de sănătate generală. Pe baza acestor elemente putem decide: care este tipul de implant dentar necesar; de câte implanturi este nevoie; unde trebuie inserate acestea la nivelul osului; care este felul în care muscați; care este calitatea osului maxilar sau mandibular. Toate acestea ne permit realizarea unei intervenții sigure, nedureroase și cu rezultate bune în timp. Tot în această ședință se stabilește și ce lucrare protetică este necesară: integral zirconiu, zirconiu și ceramică sau metalo-ceramică.

PASUL 2 Inserarea Implantului până la 4 luni

Acest pas presupune o intervenție mini-chirurgicală, nedureroasă prin care inserăm implantul la nivelul osului. Contrar eventualelor temeri ale pacienților, realitatea este că nu veți avea nicio sensibilitate în timpul intervenției. Totodată procedura durează relativ puțin (aproximativ 1 oră) și disconfortul este minim după intervenție. Prin comparație inserarea unui implant este mai simplă decât o extracție dentară.

PASUL 3Realizarea Coroanelor

După perioada de integrare osoasă în implantul dentar se atașează coroana dentară. Aceasta poate fi confecționată din diferite materiale în funcție de zona care se reface. Coroanele și punțile dentare se pot efectua din zirconiu integral, zirconiu și ceramică sau metalo-ceramică. Toate lucrările efectuate în clinica noastră se realizează în colaborare cu un laborator dentar de top (Dr Fischer).

Despre Dr. Calenic

Sunt medic stomatolog cu competențe în implantologie și o experiență clinică de 10 ani.

Sunt doctor în științe medicale la Nippon Dental University, Japonia; Lector Universitar în cadrul Facultății de Medicină Dentară, UMF Carol Davila și Fulbright Scholar în cadrul Lousiana State University, SUA.

Pentru informații detaliate despre activitatea profesională apăsați Despre Clinica Dr. Calenic.

De ce facem această ofertă pentru implanturi dentare? Deoarece acestea reprezintă standardul maxim de calitate în stomatologia modernă. Pentru majoritatea pacienților principala problemă în alegerea acestei soluții de tratament este costul ridicat. De aceea ne propunem ca pentru o perioada limitată să oferim tratamente pe implant la prețuri rezonabile.

Ce tipuri de implanturi folosim? În clinica noastră alegem să oferim implanturi dentare care respectă standardele internaționale de calitate. Implanturile folosite provin de la un producător certificat de legislația medicală europeană, cu experiență solidă în cercetarea în implantologie: AlphaBio.

Se oferă garanție? Da. Pentru toate lucrările din oferta de implant dentar pe care le efectuăm acordăm garanție. În condiții optime implanturile au o rată de succes de peste 95% și o durata de viață de zeci de ani.

Cât costă coroana dentară pe implant? Realizăm două tipuri de coroane dentare pe implant: Zirconiu-Ceramică integral fizionomică – 800 Lei și Metalo-Ceramică integral fizionomică – 650 Lei.

Există costuri în plus? Nu. Prețurile detaliate mai sus acoperă toată procedura. Consultul de specialitate, anestezia, bonturile de vindecare și dacă este nevoie extracțiile sunt gratuite.

Nu sunt din București; se poate face un cost estimativ pe baza radiografiilor? Da. Pacienții care nu locuiesc în București sau în România ne pot contacta pe telefon sau email și trimite o radiografie pe baza căreia putem face o prima analiză și un cost estimativ.

Pentru informații detaliate despre etapele tratamentului, avantajele implanturilor dentare, durata de viață și rată de succes a acestora acesați Implant Dentar

Ofertă 400 Euro 250 Euro valabilă până pe 30 Noiembrie 2021.

Oferta implanturi dentare

Un dinte lipsă?

De câte implanturi este nevoie?

În acest caz este bineînțeles suficientă inserarea unui singur implant.

Costuri:

Pentru un singur dinte absent costurile sunt de 250 EUR pentru implanturile AlphaBio și aproximativ 150 EUR pentru coroana dentară.

Beneficii:

 • Arată, se simt și funcționează similar cu dinții naturali.
 • Rată de succes excelentă (95%) și garanție pe termen lung (peste 10 ani).
 • Dinții naturali rămân intacți.

Mai mulți dinți lipsă?

De câte implanturi este nevoie?

În general sunt necesare mai puține implanturi decât numărul de dinți absenți.

Costuri:

Pentru 3 dinți absenți este nevoie de 2 implanturi dentare – costul total este de 900 EUR punte + implanturi

Pentru 5 dinți sunt necesare 3 implanturi – costul total este de 1300 EUR.

Beneficii:

 • Rata de succes excelentă și garanție pe termen lung.
 • Singura soluție fixă în cazurile în care nu mai există dinți în zona posterioară.
 • Masticație, fonație și fizionomie îmbunătățită.

Toți dinții lipsă?

De câte implanturi este nevoie?

4-6 implanturi pentru lucrări fixe și 4 implanturi pentru proteze mobile pe implant.

Costuri:

În cazul lucrărilor fixe pe 4-6 implanturi se restaurează 10-12 dinți cu costuri totale de 3000 EUR punte + implanturi .

Pentru protezele semi-mobile pe implant costul total este de 1500 EUR.

Beneficii:

 • Durată de viață lungă, rată de succes foarte bună.
 • Încredere în sine îmbunătățită.
 • Sănătate orală restaurată.
 • Masticație similară cu dinții naturali.

Avantajele implantului dentar

Implantul dentar reprezintă la ora actuală alegerea cea mai potrivită pentru restaurarea dinților pierduți. Lucrările dentare pe implant au câteva caracteristici care le fac net superioare celorlalte variante cum ar fi lucrările pe dinți naturali sau proteze mobile.

Dinții naturali rămân intacți 

Lucrările pe implant se fac fără ca dinții naturali să fie frezați. În același timp implanturile preiau o parte din sarcina masticatorie reducând la minim forțele ce acționează pe dinții naturali.

Estetică și funcționalitate excelentă

Lucrările pe implant arată, se simt și funcționează similar cu dinții naturali. Studiile arată că restaurările pe implant îmbunătățesc semnificativ felul în care arătăm, masticația alimentelor, felul în care vorbim precum și sănătatea orală generală.

Rată de succes
excelentă

Atunci când sunt inserate printr-o tehnică corectă și când sunt igienizate riguros rata de succes la 10 ani a unui implant dentar este de 95-97%.

Proteze mobile

Lucrările pe implant se fac fără ca dinții naturali să fie frezați. În același timp implanturile preiau o parte din sarcina masticatorie reducând la minim forțele ce acționează pe dinții naturali.

Garanție pe termen lung

La ora actuală implanturile dentare sunt cea mai buna soluție stomatologică pe termen lung. O lucrare pe implant are o durată de viață între 10-30 de ani prin comparație cu punțile dentare pe dinți naturali unde durata medie este de 7-10 ani.

Avantajos financiar

Implanturile dentare reprezintă alegerea cea mai avantajoasă din punct de vedere financiar pe termen lung. Explicația stă în faptul că rata de succes și durata de viață a unui implant este mai mare comparativ cu cea a altor lucrări stomatologice (punți pe dinți naturali, proteze mobile).

Vreau să fiu apelat

ÎNCHIDE gina-300x298

Dr. Bogdan Calenic

MEDIC STOMATOLOG

Programare Online 0755 044 047